Opening Variass Innovation Centre

De hightech wereld waarin Variass actief is, verandert sneller dan ooit. Door continu actief te innoveren bewegen ze bij Variass volop mee met die veranderingen. Hierdoor transformeert het bedrijf zich steeds meer naar een kennispartner binnen de maakindustrie. Om de innovatiekracht te vergroten en te versnellen hebben ze de expertise op het gebied van Future Involvement samengebracht in het Innovation Centre, gelegen in het naastgelegen Bedrijvencentrum Liberne in Veendam. Hier wordt door een team van Variass en studenten van Rijksuniversiteit Groningen, NHL, Hanzehogeschool, Friese Poort en Noorderpoort gewerkt aan het initiëren, ontwikkelen en implementeren van vernieuwende oplossingen.

Ook worden de projecten welke vallen binnen Region of Smart Factory (voor het ontwikkelen van intelligente, connected en customized productieprocessen) en het Innovatie Cluster (o.a. collaberative robotics en reliability) ondergebracht. Om opgedane kennis te delen worden er jaarlijks white-papers uitgebracht en seminars/workshops georganiseerd.

Variass is een System Supplier en EMS-specialist (Electronic Manufacturing Services) die hightech producten industrialiseert en produceert voor hun klanten. Ze dragen bij aan producten die er in de wereld echt toe doen. De Variass Group bestaat uit gespecialiseerde bedrijven in Drachten en Veendam, actief op de markten defensie & security, medisch en industrie.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Henk Smid; 0599-619475 of h.smid@variass.nl

2017-10-02T11:17:30+00:00 12 juli 2017|Actueel nieuws|