SYS

Sectorgroep System Suppliers (SYS)

De groep System Suppliers binnen NEVAT vormt een platform voor toeleveranciers van modules aan (OEM)klanten binnen de hoogwaardige industrie. System Suppliers zijn service gerichte relatieleiders met een hoog adaptief vermogen, gericht op customer intimacy en het ‘ontzorgen’ van hun klanten. Pro-actieve lifecycle managers met relevante kennis in diverse markten zoals semiconductor, medische, multimedia, analyse, energie en industriële automatiseringsmarkten. Markten waar toptechnologie, time to market, vraagvolatiliteit en prijs/prestatieverhouding van eminent belang zijn.

System Suppliers passen zich als fast-followers aan de wensen van hun klant aan. Klanten met een focus op kosten en technology leadership. De System Supplier onderscheidt zich van andere toeleveranciers, omdat hij zich als lifecycle manager opstelt: hij neemt zijn verantwoordelijkheid op het gebied van productontwikkeling, procesontwikkeling, serieproductie en end of life management. System Suppliers brengen daarnaast unieke kennis in op het gebied van plaatwerk, elektronica, precisiecomponenten en/of mechatronica.

Binnen de groep System Suppliers bespreken de leden gemeenschappelijke uitdagingen op deze gebieden. System Suppliers leren van elkaar en van elkaars klanten. Zij bereiden zich voor op de markt van morgen. Door kennisuitwisseling over bewegingen in de markt, ontwikkelingen bij en wensen van (OEM)klanten. En ze stimuleren elkaar hun performance te optimaliseren. Want dankzij deze marktinformatie kunnen leden hun marktpropositie als System Supplier versterken. De groep System Suppliers is hét klankbord waar ervaringen en problematiek in het vakgebied worden uitgewisseld.

Als een OEM de groep System Suppliers van NEVAT een probleemstelling voorlegt, betekent dit efficiency: met veel bedrijven tegelijk van gedachten wisselen. Daarmee vormt de groep System Suppliers een klankbord voor de OEM’s. Deze kennisoverdracht over onderwerpen zoals procesverbetering en ketenoptimalisatie biedt de OEM’s de mogelijkheid nog beter te concurreren in hun markten.

NEVAT System Suppliers: your market success is our mission