Slimme matchmaking tussen bedrijven en masterstudenten

NEVAT was op 3 oktober te gast bij de TU Eindhoven. Hans van Dinteren en Clement Goossens van de TU Eindhoven gaven aan welke mogelijkheden er zijn voor NEVAT-leden om ondersteuning te krijgen van de TU Eindhoven.

SURE innovation programma

Het SURE innovation programma koppelt excellente TU/e masterstudenten aan technische bedrijven. Deze studenten krijgen vervolgens de kans om tijdens hun master relevante werkervaring op te doen. Of het nou gaat om goedkoper produceren, een product verbeteren of processen efficiënter inrichten.

Bedrijven halen studenten in huis die werk uit handen nemen en over de meest actuele kennis beschikken. De studenten kunnen hierbij altijd terugvallen op de kennis en kunde van de TU/e. Bovendien hebben bedrijven door hun samenwerking met TU/e SURE Innovation de kans om toekomstige medewerkers te scouten. Tot slot bekijkt TU/e SURE Innovation of de opdrachtgever in aanmerking komt voor projectsubsidie.

De Vragenbank

De Vragenbank is een laagdrempelige manier om als NEVAT-lid in contact te komen met de TU Eindhoven. Het maakt wetenschappelijke kennis en de nieuwste technologie toegankelijk voor uw bedrijf. De Vragenbank geeft antwoord op uw innovatievraag. De Vragenbank geeft het MKB snel een wetenschappelijk onderbouwd antwoord op innovatievraagstukken. U krijgt daarmee toegang tot wetenschappelijke kennis, lab faciliteiten en mogelijk toekomstig technisch personeel. De Vragenbank is het startpunt voor haalbaarheidsonderzoek, marktonderzoek, prototyping en andere innovatievragen.

Klik hier voor meer informatie.

2017-12-07T16:18:28+00:005 oktober 2017|Actueel nieuws|