Ter Hoek zet grote stap voor de toekomst

Vanaf 1 januari 2022 zal Willem Jan ter Hoek als algemeen directeur toegevoegd worden aan het directieteam van NEVAT-Verspaner Ter Hoek. Hiermee zal Ter Hoek een tweekoppig directieteam vormen en de continuΓ―teit van de organisatie gewaarborgd worden. De directietaken zullen dan ook verdeeld worden waarin Willem Jan als algemeen directeur de dagelijkse leiding zal krijgen en Gerrit als technisch directeur zal optreden.

Gerrit Ter hoek zegt hierover: "We zullen de directietaken per 1-1-2022 verdelen waarbij Willem Jan als Algemeen Directeur de leiding krijgt over de gehele bedrijfsvoering en ik als Technisch Directeur mij bezig ga houden om de innovatie kracht nog meer te vergroten. Hier heb ik erg veel zin in en ik heb een rotsvast vertrouwen in Willem Jan die al heel lang bij ons bedrijf betrokken is. Willem Jan is al ruim 11 jaar werkzaam in de organisatie waaronder in de functie van Manager Operations en Sales Manager. In zijn laatste functie is hij voor velen van jullie al het gezicht van de organisatie. Als familie en team zijn wij erg blij met deze ontwikkelingen, en zien de toekomst met nog meer vertrouwen tegemoet.

Met deze combinatie van het directie team bundelen we de krachten van innovatie en continuΓ―teit. Wij geloven dat wij hiermee als organisatie klaar zijn voor de toekomst."

Namens NEVAT: Van harte gefeliciteerd en veel succes met deze nieuwe stap binnen het mooie familiebedrijf!


Bron: Ter Hoek