Bijeenkomsten

 • 28 sepGVN op bezoek bij GKN aerospace Europe

  De grootverspaners binnen NEVAT gaan van 28 september tot 1 oktober op studiereis naar Zuidwest-Engeland. Naast bezoeken aan Renishaw en Yamazaki Mazak zijn we ook te gast bij GKN Aerospace Europe in Filton. GKN nam Fokker over in 2015. GKN Aerospace is een internationaal toonaangevende tier 1 aerospace supplier. Bij GKN zullen we de  “Components business”, de “Wing assembly” en de “Additive manufacturing” afdeling bezoeken.

 • 29 sepPaneldiscussie over reshoring op 28 september

  Foppe Atema, algemeen directeur van lidbedrijf Goma, zal NEVAT vertegenwoordigen in een paneldiscussie over reshoring. Deze paneldiscussie wordt op 28 september georganiseerd door Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL. Reshoring betekent het terughalen van bedrijfsactiviteiten uit het buitenland naar het eigen land. Ook NEVAT-leden kunnen bij deze paneldiscussie aanwezig zijn.

 • 6 aprUpdate NEVAT GPI reis naar Japan/Vietnam 2018 - nog 5 plaatsen vrij!

  Van vrijdag 6 april of zaterdag 7 april (einde middag/ begin avond) tot en met 14/15 april 2018 gaan we met NEVAT GPI naar Japan/Vietnam. In Vietnam zal Theo Tolboom (Iteq Industries) optreden als host. In Japan zal de reis worden begeleid door Amada en zullen we onder meer Kawasaki bezoeken. Op dit moment hebben we 15 aanmeldingen binnengekregen. In het complex van Amada bij Mount Fuji passen maximaal 20 personen, dus er zijn nog 5 plaatsen vrij. Heb je interesse om met ons mee te gaan? Stuur dan een mail naar edwin.dekker@fme.nl. Aangezien we in september de tickets willen bestellen, verzoeken we jullie om zo spoedig mogelijk je beschikbaarheid door te geven.

 • 3 oktNEVAT Ledenevent op 3 oktober op de TU Eindhoven

  Op dinsdag 3 oktober organiseren we het NEVAT Ledenevent op de TU Eindhoven. We gaan je deze middag verrassen met een interessant programma en netwerkmogelijkheden. We beginnen ons event met een Algemene Ledenvergadering en trappen daarna af met ons goedgevulde programma. Naast een aantal interessante sprekers nemen we ook afscheid van onze businesscoach Anne Nijmeijer. We eindigen de middag met een humoristische wrap-up door Tom Sligting en praten daarna met elkaar na tijdens borrel en buffet. 

 • 28 sepNEVAT GVN organiseert studiereis naar Zuidoost-Engeland van 28 september tot 1 oktober

  De grootverspaners bij NEVAT gaan op bezoek bij Renishaw en Yamazaki Mazak in Bristol en Birmingham. Renishaw is een wereldwijd actief bedrijf, gespecialiseerd in meting, bewegingsbesturing, gezondheidszorg, spectroscopie en productie. Yamazaki Mazak is de grootste producent van CNC-freesmachines. Deze twee gerenormeerde bedrijven zullen de GVN-leden informeren over hun nieuwe technologie. Naast een inhoudelijk gedeelte wordt er ook een sociaal programma georganiseerd met de partners.

 • 8 oktMeld je nu aan voor de NEVAT GPI studiereis naar Oostenrijk van 8 t/m 11 oktober

  Van 8 t/m 11 oktober zullen we met de GPI reis een bezoek brengen aan Oostenrijk. We zijn druk bezig met alle voorbereidingen en willen niet te lang wachten met het boeken van de tickets, dus graag het verzoek om u voor 1 mei aan te melden. Tijdens de studiereis wordt een cultureel en sportief programma aangeboden.