Bijeenkomsten

 • 28 sepNEVAT GVN organiseert studiereis naar Zuidoost-Engeland van 28 september tot 1 oktober

  De grootverspaners bij NEVAT gaan op bezoek bij Renishaw en Yamazaki Mazak in Bristol en Birmingham. Renishaw is een wereldwijd actief bedrijf, gespecialiseerd in meting, bewegingsbesturing, gezondheidszorg, spectroscopie en productie. Yamazaki Mazak is de grootste producent van CNC-freesmachines. Deze twee gerenormeerde bedrijven zullen de GVN-leden informeren over hun nieuwe technologie. Naast een inhoudelijk gedeelte wordt er ook een sociaal programma georganiseerd met de partners.

 • 13 junLuister naar de visie van TU Eindhoven studenten op Smart Mobility op 13 juni

  Op dinsdag 13 juni zijn we als NEVAT-sectorgroep HA van 13:30 tot 17:00 te gast bij de TU Eindhoven. Op de TU werken studententeams samen met het bedrijfsleven aan belangrijke innovaties voor de mobiliteitssector.  Naast hun visie op Smart Mobility presenteren studenten Noud van de Gevel en Thomas Stroes hun projecten aan ons.

 • 14 junVooraankondiging EMS-bijeenkomst 14 juni

  Op woensdag 14 juni hebben we onze EMS-bijeenkomst samen met de TG groep. Thales Nederland is onze gastheer. We zijn volop bezig met de voorbereiding. Thales zal naast haar PCB productie ook een programma verzorgen rondom virtual reality en/of het environmental test center. Dat belooft zeer interessant te worden!

 • 12 sepSystem Suppliers bijeenkomst op 12 september

  Op dinsdag 12 september brengen we een bezoek aan PANalytical in Almelo. PANalytical is gespecialiseerd in röntgenbuizen en meetapparatuur en maakt het mogelijk om met behulp van röntgenstraling de chemische samenstelling en structuur van diverse materialen te analyseren. Tijdens ons bezoek zullen we meer horen over het bedrijf. Zo brengen we samen in kaart waar de uitdagingen liggen en zullen we dit specifiek aan Technologie Roadmapping koppelen. Ook gaan we met elkaar in gesprek over supply chain issues en worden we door PANalytical rondgeleid door de fabriek.

 • 8 oktMeld je nu aan voor de NEVAT GPI studiereis naar Oostenrijk van 8 t/m 11 oktober

  Van 8 t/m 11 oktober zullen we met de GPI reis een bezoek brengen aan Oostenrijk. We zijn druk bezig met alle voorbereidingen en willen niet te lang wachten met het boeken van de tickets, dus graag het verzoek om u voor 1 mei aan te melden. Tijdens de studiereis wordt een cultureel en sportief programma aangeboden.

 • 27 junNEVAT bezoekt Siemens op 27 juni

  Op maandag 26 juni verzamelen we om 19:00 uur in Bad Neustadt en vertrekken op 27 juni gezamenlijk naar Siemens. Wie niet wil overnachten kan ook op eigen gelegenheid naar Siemens reizen. Het thema van de dag is de virtuele fabriek en we krijgen bij Siemens de nieuwste "digitale" snufjes te zien. Het doel van het bezoek is om te leren van de aanpak van Siemens op het gebied van een digitale fabriek, papierloos werken en optimale orderflow. 

 • 6 junWorkshop Robotica op 6 juni in Delft

  Robotica is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Steeds meer productieprocessen worden geautomatiseerd en ontwikkelingen in sensoren, veiligheid en intelligentie hebben een vlucht gemaakt. Maar wat zullen deze ontwikkelingen in de toekomst voor de industrie en jouw bedrijf specifiek gaan betekenen? Om hier antwoord op te krijgen, organiseert Robovalley op 6 juni de workshop robotica. De bijeenkomst wordt om 13:30 uur geopend met een kopje koffie en zal na een reeks presentaties en discussies om 17:00 onder het genot van een drankje worden afgesloten.

 • 22 junGPI-ledenbijeenkomst op 22 juni in Leeuwarden

  De GPI-ledenbijeenkomst zal plaatsvinden op 22 juni bij SMI Plaatwerk in Leeuwarden. De bijeenkomst begint om 14:00 en is rond 20:00 afgelopen. Het thema van deze middag is social, leiderschap en selling. Geert Bloemhof is de gastheer en zal de opening en rondleiding verzorgen.