Bijeenkomsten

 • 13 sepPraetimus workshops wegens succes herhaald op 13 en 14 september

  De workshop ‘New Chains, new Challenges, new Chances’ hebben we inmiddels drie keer gegeven. De deelnemende bedrijven waren unaniem enthousiast over enerzijds de verstrekte info en anderzijds over de discussie met andere aanwezige leden. We hebben er daarom voor gekozen om de leden die nog niet hebben deelgenomen aan de workshop de mogelijkheid te geven dit alsnog te doen. Op 13 september organiseren we daarom een workshop in Oost-Nederland en op 14 september in de omgeving van Eindhoven.

 • 6 aprNEVAT GPI reis naar Japan/Vietnam 2018

  Van 6 april (avond) tot en met 14 april 2018 gaan we met NEVAT GPI naar Japan/Vietnam. In Vietnam zal Theo Tolboom (Iteq Industries) optreden als host. In Japan zal de reis worden begeleid door Amada en zullen we onder meer Kawasaki bezoeken.

 • 13 sepNEVAT Technologie Roadmapping 13 september VOL!

  De NEVAT Technologie Roadmapping try-out met als thema digitalisering vindt plaats op woensdag 13 september van 16:00 - 18:00 bij Van der Hoorn Buigtechniek in Geldrop. De bijeenkomst zit vol, dus aanmelden is niet meer mogelijk. Meer informatie over de invulling van het programma volgt eind augustus.

 • 3 oktSave the Date: NEVAT Ledenevent op 3 oktober

  Op 7 februari 2017 vond de succesvolle NEVAT Algemene Ledenvergadering plaats in Utrecht. We hadden een gevarieerd programma met topsprekers en willen deze lijn ook in het najaar voortzetten. Op dinsdag 3 oktober organiseren we daarom het NEVAT Ledenevent waarin we u opnieuw willen verrassen met een interessant programma en netwerkmogelijkheden. We zullen ons ledenevent beginnen met een Algemene Ledenvergadering en trappen daarna af met ons goedgevulde programma. De TU Eindhoven zal deze dag zowel onze locatie als gastheer zijn. 

 • 7 sepGVN-ledenbijeenkomst op 7 september

  De eerstvolgende GVN-ledenbijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 7 september. De programmacommissie is momenteel bezig om een interessant programma samen te stellen. Na de zomervakantie volgt meer informatie over zowel de locatie als het programma.

 • 28 sepNEVAT GVN organiseert studiereis naar Zuidoost-Engeland van 28 september tot 1 oktober

  De grootverspaners bij NEVAT gaan op bezoek bij Renishaw en Yamazaki Mazak in Bristol en Birmingham. Renishaw is een wereldwijd actief bedrijf, gespecialiseerd in meting, bewegingsbesturing, gezondheidszorg, spectroscopie en productie. Yamazaki Mazak is de grootste producent van CNC-freesmachines. Deze twee gerenormeerde bedrijven zullen de GVN-leden informeren over hun nieuwe technologie. Naast een inhoudelijk gedeelte wordt er ook een sociaal programma georganiseerd met de partners.

 • 12 sepNEVAT SYS, EMS en SD bezoeken PANalytical op 12 september

  Op dinsdag 12 september brengen de sectorgroepen SYS, EMS en SD een bezoek aan PANalytical in Almelo. PANalytical is gespecialiseerd in röntgenbuizen en meetapparatuur en maakt het mogelijk om met behulp van röntgenstraling de chemische samenstelling en structuur van diverse materialen te analyseren. Tijdens ons bezoek gaan we onder andere in gesprek met elkaar over supply chain issues en worden we door PANalytical rondgeleid door de fabriek. Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar, dus wees er op tijd bij!

 • 8 oktMeld je nu aan voor de NEVAT GPI studiereis naar Oostenrijk van 8 t/m 11 oktober

  Van 8 t/m 11 oktober zullen we met de GPI reis een bezoek brengen aan Oostenrijk. We zijn druk bezig met alle voorbereidingen en willen niet te lang wachten met het boeken van de tickets, dus graag het verzoek om u voor 1 mei aan te melden. Tijdens de studiereis wordt een cultureel en sportief programma aangeboden.