Je bedrijfsnaam koppelen aan Nederland Maakt

De voorbereidingen voor het event Nederland Maakt zijn in volle gang. Het event wordt georganiseerd naar aanleiding van het 40-jarig jubileum van NEVAT, maar wordt véél meer dan een ‘uitgebreide’ (leden)bijeenkomst. In samenwerking met een aantal partners (FME, FEDET, FPT-VIMAG en VNMI) wordt gewerkt aan een sprankelend en inspirerend programma, met diverse boeiende sprekers, dat de deelnemende ondernemers tevens concrete handvatten biedt. En natuurlijk zijn veel netwerkmomenten ingebouwd. Voor wie ze nog kent: denk aan de ‘oude’ T&U congressen, maar in een 2.0 jasje. Nederland Maakt richt zich vooral op ondernemers in de maakindustrie.

Word zichtbaar tijdens Nederland Maakt. Het is mogelijk om je bedrijfsnaam aan dit event te koppelen en het event tegelijkertijd te ondersteunen door middel van sponsoring. Hoogwaardige evenementen kunnen vandaag de dag niet zonder (financiële) steun van het bedrijfsleven. En jou biedt het de kans om je bedrijf op een laagdrempelige en eenvoudige manier in de keten onder de aandacht te brengen.

Verschillende sponsormogelijkheden worden ‘standaard’ aangeboden, van het plaatsen van je logo in diverse uitingen tot een compleet VIP arrangement. Maar eigen ideeën zijn natuurlijk ook van harte welkom. Alles is bespreekbaar.

Heb je een mooie innovatie of een aansprekend nieuw product te tonen, te lanceren misschien zelfs? Kies dan (ook) voor een plekje op het innovatieplein, waar tevens alle netwerkmomenten zullen plaatsvinden. Geen betere plek om met uw toekomstige klant of samenwerkingspartner kennis te maken!

Bij alle vormen van sponsoring is (minimaal) één toegangskaart inbegrepen.

Heb je nog vragen, interesse in sponsoring of deelname aan het innovatieplein, of heb je een idee voor sponsoring op maat, neem dan contact op met Ilse Bloot.

P.S. Inschrijven voor Nederland Maakt is nu al mogelijk. Wil je als ondernemer gegarandeerd aanwezig kunnen zijn? Schrijf je dan snel in.