System Developers

De sectorgroep System Developers (SD) bestaat uit lidbedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de ontwikkeling van productiemiddelen (hightech systemen) en producten. OEM’ers eisen steeds vaker engineeringscompetenties van hun toeleveranciers. System Developers bezitten de juiste kennis om aan deze vraag te voldoen. Tot de sectorgroep SD behoren leden die (multidisciplinaire) engineering als hoofdactiviteit hebben. Denk hierbij aan werktuigbouw, elektronica/elektrotechniek, mechatronica, optica, embedded systems, besturingstechniek en software. De leden hebben zelf geen of nauwelijks eigen productiefaciliteiten, waarmee de onafhankelijkheid van het productontwerp wordt gewaarborgd. De productiefaciliteiten richten zich hoofdzakelijk op de bouw van prototypes.

Missie
De System Developers hebben als missie om ‘new business’ te creëren door de driehoek van OEM-er, System Developers en System Suppliers bij elkaar te brengen. De groep wil dat doen door:

  • Het begrip “system developer” een herkenbare plek geven in het industriële speelveld van de maakindustrie (transparantie creëren)
  • Het kennisniveau van de leden op een hoger plan brengen
  • Het netwerk van de System Developers in de waardeketen versterken
  • De belangen van de leden behartigen

In de keten van het product-creatieproces – die loopt van analyse, strategievorming, conceptontwikkeling, productontwikkeling, productierijp maken, produceren, marketing en sales en productverbetering – richten de leden zich op conceptontwikkeling, productontwikkeling en productierijp maken.

Documenten & Downloads

Je moet lid zijn van NEVAT om de vergaderstukken en documenten te kunnen downloaden.

Inloggen

Vergaderstukken

Vergaderstukken

Er zijn op dit moment geen vergaderstukken

Documenten

Documenten

Er zijn op dit moment geen documenten

System Developers - leden

[sabai-directory-listings category=system-developers]