System Suppliers

De sectorgroep System Suppliers richt zich binnen NEVAT op de hoogwaardige industrie. System Suppliers zijn service gerichte relatieleiders en kunnen zich makkelijk aanpassen. De lidbedrijven hebbenrelevante kennis in diverse markten zoals semiconductor, medische, multimedia, analyse, energie en industriële automatiseringsmarkten. In deze markten zijn toptechnologie, time to market, vraagvolatiliteit en prijs/prestatieverhouding van belang.

Specialisatie
System Suppliers passen zich gemakkelijk aan de wensen van hun klant aan. Hierbij richten lidbedrijven zich op de kosten en technology leadership. Ze beschikken over unieke kennis op het gebied van plaatwerk, elektronica, precisiecomponenten en/of mechatronica waarmee ze klanten van dienst kunnen zijn. De System Supplier onderscheidt zich van andere toeleveranciers, omdat hij zich als lifecycle manager opstelt: hij neemt zijn verantwoordelijkheid op het gebied van productontwikkeling, procesontwikkeling, serieproductie en end of life management.

Activiteiten
Binnen de groep System Suppliers bespreken de leden gemeenschappelijke uitdagingen op deze gebieden. System Suppliers leren van elkaar en van elkaars klanten. Ze bereiden zich voor op de markt van morgen. Door kennisuitwisseling over bewegingen in de markt, stimuleren leden elkaar om hun performance te optimaliseren. Deze marktinformatie helpt leden om hun marktpropositie als System Supplier te versterken. De groep System Suppliers is hét klankbord waar ervaringen en problematiek in het vakgebied worden uitgewisseld.

Als een OEM de groep System Suppliers van NEVAT een probleemstelling voorlegt, komen lidbedrijven bijeen en wisselen met elkaar van gedachten. Daarmee vormt de groep System Suppliers een klankbord voor de OEM’s. Deze kennisoverdracht over onderwerpen zoals procesverbetering en ketenoptimalisatie biedt de OEM’s de mogelijkheid nog beter te concurreren in hun markten.

Documenten & Downloads

Je moet lid zijn van NEVAT om de vergaderstukken en documenten te kunnen downloaden.

Inloggen

Vergaderstukken

Vergaderstukken

Er zijn op dit moment geen vergaderstukken

Documenten

Documenten

Er zijn op dit moment geen documenten

System Suppliers Services - leden

[sabai-directory-listings category=system-suppliers]